Keilailu

Keilailu

Hallissa on 8 rataa.

Varaa nyt

SimWay Hunt

Vietä juhlat meillä

Meillä voi viettää esim. polttareita, synttäreitä, etkoja... aina kun on syytä juhlaan.

Ota yhteyttä

Veteraaniperjantai jatkuu taas 7.8 kello 13:30.

Firmaliiga ja sarjamylly jatkuu myös syyskuussa siitä mihin jäimme, uudet päivämäärät löytyvät ajankohtaiset kilpailujen alla. Saatte enemmän kuin mielellään pelata pois ne viimeiset pelit jo ennen sitä, jo elokuussa, muuten tulee pelipäivät tiheään tahtiin. Ota vain yhteyttä vastustajiin ja tule pelaamaan kun teille sopii..

Uusi sesonki alkaa sen jälkeen lokakuussa.

Keilahalli avataan Covid-19 kevään ja kesätauon jälkeen!

Keskiviikkona 29.7 klo 14:00 avaamme hallin ovet asiakkaille.

Varauskalenteri on jo avattuna, joten voitte tehdä varauksia jo nyt osoitteessa: www.varaavuoro.com/tammisaari

Olemme avoinna tiistaista – lauantaihin klo 14:00 – 20:00. Tämä poikkeuksellinen aikataulujärjestely on voimassa elo- ja syyskuun ajan, jonka jälkeen pyrimme siirtymään normaaliin aikatauluun.

Toivomme ja odotamme keilaajilta ja keilailuyhteisöiltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin ja terveyden turvaamisessa. Olemme lisänneet keilahallissa desifiointia ja ohjeistusta turvalliseen keilaamiseen. Samoin myös biljardin ja ammuntasimulaattorin osalta.

Kuluva kevät ja kesä on ollut keilahallille taloudellisesti erittäin raskas, toivomme että asiakkaat löytävät takaisin halliin ja saadaan keilapallot pyörimään ja sitä kautta myöskin rahaliikenne. Näin ollen voimme varmistaa hallin jatkuvuuden nyt ja tulevaisuudessa.

Metsästäjille myös tiedoksi jahtikauden lähestyessä: metsästyssimulaattori on toimintavalmiudessa!

 

Tervetuloa!

Petri Lammi

Hallituksen puheenjohtaja

Ekenäs Bowling Ab & Tammisaaren Keilailuliitto r.y

Kesäkuu alkaa, samalla Suomi alkaa hiljalleen avautumaan rajoitteistaan. Ulko- ja sisäliikuntapaikat avautuvat asteittain, samoin ravintola toiminta voi määrätyin rajoituksia pitää ovia auki, matkustusrajoituksia on lievennetty jne.

Ekenäs Bowling Oy:n (Keilahallin) hallitus kokoontui 12.5.2020 pohtimaan, miten keilahallin tulee suhtautua rajoitteiden purkamiseen. Avoimia kysymyksiä jäi kuitenkin ilman vastauksia, ja hallitus päätti, että pidämme hallin suljettuna vielä toistaiseksi. Henkilöstö on ollut lomautettuna pandemian alusta asti ja niitä tullaan jatkamaan aina juhannukseen asti, jonka jälkeen henkilöstö aloittaa ansaitun vuosilomansa.

Näillä näkymin, edellyttäen että toista aaltoa ei tule, halli avautuu elokuun puolivälissä, kun lomat on saatu vietettyä.

Toivotamme asiakkaille rentouttavaa kesää, pysykää terveenä!

 

Petri Lammi

Hallituksen puheenjohtaja